Inga extra skedar…

November månads sista söndag idag. En fin helg är snart till ända. Är trött i dag och känner tacksamhet för morgondagens ledighet.

Medan jag skriver strömmar julmusiken ut i Änglagården. Det är stämningsfullt, vackert och jag känner julkänslan försiktigt komma krypande. Några julklappar har köpts. Att stressa är inget alternativ – så lika bra att börja i tid.

Har förlikat mig med att tvingas välja bort saker då och då. Även sådant som jag mer än gärna skulle gjort. Saker tar tid. Är så vansinnigt långsam i bland.

I många fall kan jag relatera till skedteorin. Just nu finns inte några ”extra skedar sparade i innerfickan”. Men det gör inte så mycket. Orken räcker till mycket och jag blir hela tiden bättre på att be om hjälp. Väl så!

ikea Vinter 2015

I går var det lilla jul. Dagen till ära besökte vi några julmarknader, åt risgrynsgröt och bakade lussebullar. Utan saffran, de är godast så! Den gula kryddan är ingen av oss speciellt förtjusta i. Tanken var att det bara skulle bli några, men några blev många, så nu är frysen fylld och det räcker troligtvis långt över jul.

Nu ska jag bänka mig i soffan och invänta kvällens film, en av de nyare, med Martin Beck.
Ha en riktigt fin första advent, Änglakramar!

(Bilden är privat)

Det här inlägget postades i Tänkvärda ord, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.