Om Boken

Tanken på att låta delar av mitt liv med kvinnosjukdomen Endometrios bli till bok, i form av Kampen mellan Änglarna & Draken – Att leva med Endometrios har länge funnits. Anledningarna till att den inte har blivit skriven och publicerad förrän år 2012  är många. Men under en längre tid som sjukledig fanns mycket överlopps tid.

Jag minns den dagen då jag såg det vita pappret framför mig på datorns skärm; fingrarna lades försiktigt på tangentbordet. Bredvid mig brann ett ljus med fladdrande låga samtidigt som radion spelade vacker musik för mig. Tiden försvann och orden fullkomligt forsade ur mig.

Många är de gånger jag fått frågan:
Hur gjorde du för att skriva boken?

På det finns inget svar. För upplevelsen är den att boken skrev sig själv. För min egen del handlade det mera om att ta till mig allt. Att förstå helhet. Att se samband. Men den största utmaningen låg nog ändå i att ”våga ta chansen” att uppleva allt på nytt.

Mängder av tårar gräts när de olika delarna skulle sättas i hop och gamla sår blev som nya. Men allt eftersom tiden gick infann sig allt fler sköna aha upplevelser och frågor som varit obesvarade i flera år fick sina svar.

Jag bär vetskapen om att det var precis det här som behövde göras för att cirkeln skulle slutas och bli hel. Och jag hoppas att orden om Änglarnas kamp mot Draken även är till hjälp och tröst för någon annan. För en sak är säker: Du är inte ensam!!

smakprov.se kan du läsa några rader ur boken. Och en författarintervju
finns att läsa här

Boken finns att låna på bibliotek i både Sverige & Finland /även Åland

Boken finns förutom via det egna företaget Callifine  att köpa bl.a. här:
Vulkan: http://www.vulkan.se/
Cdon: http://cdon.se/ (både Sverige & Finland)
Bokia: http://www.bokia.se/
Bokus: http://www.bokus.com/
Adlibris: http://www.adlibris.com/ ( Sverige, Finland, Norge & Danmark)
Som e-bok: Elib.se (E-boken kan läsas på plattor, datorer och moderna telefoner)

Änglakramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.