Skräpande guld…

Som jag tidigare har nämnt är jag medlem i Buzzador.
Som medlem får man inbjudan till olika kampanjer – som innebär att prova tex tandkräm, godis, kattmat, barnmat etc. Vilka kampanjer du bjuds till beror bl.a. på din profil (då du blir medlem fyller du i en personlig profil om intressen, fritid, boende m.m.) Inbjudan tillkampanjer får man via mail och på din medlemssida svara du inom utsatt tid om du vill delta eller inte. Även om du svarar ja på inbjudan är det ingen garanti för att du kommer med i kampanjen.

Om du kommer med så får du ett mail med  info om kampanjen. Paket med med material och varuprover att dela ut får du per post. Sedan är det bara att börja BUZZA!
Att BUZZA innebär att du berättar vad du tycker om produkten eller tjänsten för dina vänner och bekanta. Dela ut varuprover och låt dem prova själva! Följ upp och ta del av deras åsikt om produkten.

Varje gång du BUZZAT loggar du in på din sida och berättar kort om hur det har gått. Fotografera gärna om du har möjlighet. I slutet av kampanjen lämnar du en lite utförligare rapport om kampanjen i sin helhet. Medlemskapet i BUZZADOR är helt gratis

Har du
guld som bara ligger och skräpar hemma i byrålådan? Då kan jag varmt rekommendera dig att prova Kultapistes säkra och smidiga tjänst! Först beställer man kostnadsfritt sitt Guldbrev via hemsidan.  I dag ringde en trevlig man från kundtjänsten och upplyste mig om att mitt guldbrev skulle komma med dagens post, vilket det också gjorde.  I guldbrevet hittas ett avtal att fylla i och skriva under samt en förslutningsbar påse.

Via SMS får du en personlig kod så att du kan följa upp din ”guldprocess”. Det gör att tjänsten känns pålitlig! Man kan sälja vitt, rött och gult guld (dock inte förgylda saker)  Mer informaton hittar du på HÄR

Lägg ditt guld i påsen och sedan i medföljande kuvert, lämna enkelt in vid närmaste postkontor. Försändelsen är rekommenderad och kvittot som du får på posten fungerar som försäkring för ditt guld. Så SPARA KVITTOT!!

Ditt guld värderas och förutsatt att Kultapiste har fått ditt kontonummer sker betalning (via kontoöverföring) inom 24 timmar. Perfekt med lite extra pengar till jul 🙂

Kampanjerbjudande:
Använd Kultapiste.fi länken nu och få 1 € extra per sålt gram guld.

 

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Tipsar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.