Godmorgon i stugan!

En ny dag – fredag den 2 december är det.
Och den som väntat på skatteåterbäring kan vara lite extra glad i dag 🙂
Den har kommit nu!!

Natten har gått någorlunda – lite vakande blev det, inte i lika stor utsträckning som natten före. Väl så! Även om det nog känns att jag fått alldeles för lite sömn ett tag nu igen. Tillbaka är jag i läget när kroppen går på halvfart, med en seg och grötig känsla i huvudet.

Nog är det väl attan att återhämtningen ska gå så segt.

På onsdag har 4 veckor gått sedan besöket på Änglabädden och det faktum att jag fortfarande är såhär seg känns inte speciellt upplyftande. Det gör mig vansinnig ibland!!
Och jag ber till gudarna att det är slut på allt ”prova och se”, att det faktiskt har lyckats!

Jag litar på Änglaproffessorerna helt och fullt – de kan verkligen sin sak! De gör allt för ett gott resultat. Jag känner kunskapen flöda!
För de vet att jag behöver ett gott resultat nu – jag behöver slippa känslan av att vara en provkanin. De gör verkligen sitt bästa.

Från mitt hjärta till Änglaproffessorns säger jag:
Tack för de fotfunktioner du givit hittills som jag aldrig haft – sakta kommer funktionerna, men de finns och kan med tiden tränas. Jag kommer aldrig att kunna tacka dig nog!

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.