En stillsam undran….

Kliar mig i huvudet och undrar vilket århundrade jag ska kunna börja röra mig inomhus enbart med hjälp av mina vänner kryckorna???

Det lär ju inte ske så länge foten är iförd ortos stödet ala Star Wars i allafall!
Kortar bita kan jag gå med den, jag kan stå utan problem samt göra korta förflyttningar utan problem.

Sedan är det stopp! Balansen är det inte fel på, den är tillräckligt god. Stabiliteten i foten likaså. Men resten…. Liksom det där lilla lilla sista för att få gången att funka…Det går bara inte…. Stöveln är otymplig och för att få fram foten så måste den svingas fram likt en golfklubba. Morr!! Frust och pust!!

Tålamodsprövande till max!!

Det här inlägget postades i Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.