Endon blev hennes död…

På Aftonbladet kan man i dag läsa om att en ung kvinna har dött av sin Endometrios  🙁
Hennes ’ falska mensvärk’ var diagnostiserad. Trots detta togs hennes smärta inte på allvar! Det knyter sig i magen på mig….

Och jag känner nu, mer än någonsin tidigare, betydelsen av att sprida kunskap om Endometrios. Det lömska monstret, den ondskefulla draken som påverkar så många kvinnors liv! Jag är en av de kvinnor som bär på detta lömska monster. Och jag skriver om det. Det är mitt sätt att hantera livet med Endon och samtidigt sprida kunskap om den.

Mestadels känner jag inte av smärtan – draken. Men jag vet att den finns där. Redo ligger den. För att vid första bästa tillfälle bränna mig med sin svidande eld. Håna mig och få mig att falla.
Men Änglarna är min försvarssköld. De viker ut sina vingar och bildar en mur så fort draken kommer inom synhåll. Muren av kritvita vingar gör att draken inte tycker att jag är lika intressant att plåga. Den svarta draken hatar den kritvita färgen och ger sig av.
Du, i egenskap av bloggläsare, är en av dessa Änglar.

Och för att hedra minnet av den kvinna som jag inte kände mer än att vi delar samma sjukdom – vilket gjorde henne till min Endosyster. Så jag ber er nu:
Ifall du tror / tycker att min blogg kan hjälpa någon annan.
Tipsa då gärna om den!

Änglakramar!!

Sarah Mclachan -Angel

Det här inlägget postades i Musik, Sjukdomen Endometrios, Skruttet Tipsar, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Endon blev hennes död…

  1. Moster skriver:

    Du är en <3Ängel som delar med dej till andra så dom vet vad det är fråga om. Jätteläskigt när ingen tar en på allvar ock kollar upp när man har ont.
    Det är alltid lika roligt och gå in i din änglavärld och läsa din blogg, du skriver så fint!
    Kram, kram, kram.

    • skruttet skriver:

      Tack fina älskade moster <3 Kan man hjälpa andra genom att dela med sig är det positivt och bra. Positiva och bra saker gillar jag 😉
      Änglakramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.