Ingen omöjlighet!!

Soligt och fint är vädret i dag.
Så vackert och ljust var det i morse.
Det märks att vi går mot ljusare tider nu. Efter en varmare gårdag med endast några få minus visar mätaren tvåsiffriga minusgrader igen. Tvära kast!

Natten har för min del varit lite orolig med många uppvaknanden.Har haft svårt att hitta någon bekväm sovställning och foten har värkt. Men värken avhjälptes lätt med medicin. Där har vi gränsen enligt rekommenderad träningsmängd nu. Det får/ska kännas att jag tränat. Vi konstaterade vid gårdagens träning att balansen och uthålligheten börjar bli rätt bra nu. Det ligger styrka bakom rörelserna. Det känns att huvud och kropp samarbetar bättre.

Jag är nöjd. Stolt över att ha kommit såhär långt, med tanke på att det endast har gått ca 4 veckor sedan foten avgipsades. Mitt mål denna vecka är att träna uthålligheten. För jag vet att den kan bli bättre! Och ska jag nå det stora målet jag själv har satt upp så måste uthålligheten tränas. Målet?? Att kunna gå med endast en krycka. 🙂

Vi får väl se hur länge det tar innan jag är där.
Men jag vet att det går att komma dit.
Dit ska jag!

Ingenting är ju omöjligt!! Och på tal om att Ingenting är omöjligt så vill jag än en gång passa på att rekommendera Mot alla odds som går i SVT just nu. Serien handlar om några funktionsnedsatta personer som beger sig ut på sitt livs resa. Alla har olika förutsättningar att nå målet. Men målet är förstås:

Att alla ska ta sig i mål!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttet Tipsar, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.