Hur orkat??

Hej, hallå!
Jag fick frågan; 10:de gången? Hur har du klarat det??
 
Fick mig att faktiskt börja fundera…. Men det har varit värst när man har varit mitt i det. Jag har ju efter operationerna mått bättre, om så bara för en stund. Det har funnits tid för att hinna hämta andan…. För att i nästa stund fått vetskapen om att det är dags igen!
 
Oron, ovissheten och väntan är nog det som genom åren har varit värst. Men på något konstigt sätt så lär man sig leva med det….. Man lär sig leva med att passa läkartider, använda mediciner osv…..
Men nog har det varit dagar som jag varit redo att ge upp, som jag gråtit och sagt:
JAG ORKAR INTE MER!!! Krafterna har varit slut!!!
 
På något sätt har jag sedan fått kraft att orka kämpa vidare, att inte ge upp….. Lärt mig ta till vara stunder som varit bra och fått energi av dessa!
Man måste bara komma i håg att göra roliga saker trots att tillvaron är jobbig många gånger.
 
Om man har roligt, om man får tillfället att glömma det tråkiga i bland så orkar man mycket mera…. Lyssnat på kroppen och gett den vad den behöver… dvs säger kroppen att den vill vila så har jag vilat.. Jag undviker att ha alltför mycket att göra på en dag….. För om jag har det så kanske jag inte orkar med allt…. Och orkar jag inte med allt som jag företagit mig så är risken större att jag upplever det som ett misslyckande….
Och upplever jag att jag har misslyckats så sjunker motivationen och viljan att prova igen…..
 
Så lyssna på kroppen, planera lagom mycket och lagom långt fram och dela upp det som ska göras i olika pass om det är möjligt samt hitta sätt att få ny energi och ny ork….
 
Måste gå nu!
Men tusen kramar och tusen tack för att ni, mina bloggläsande änglar finns! Ni ger mig viljan, orken och motivationen att kämpa vidare!! 🙂
 
Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur orkat??

  1. Lena skriver:

    Du är så otroligt stark, skruttet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.