Med varierande framgång…

Fredag! Och solen skiner!
Släppte in en av våra lurviga filurer för en stund sedan. Stannade kvar en stund i dörröppningen och njöt! Njöt av solens värmande strålar och ljudet av ivrigt takdropp. Ah, underbara ljud!!

Den nya finheten är otroligt känslig för beröring och tryck ännu. Känseln är det absolut inget fel på. Det märktes verkligen
under gårdagens stund.
Helt otroligt va kittlig jag var 😀

Svullnaden efter operationen sitter i än – vilket tog udden av den obeskrivligt sköna upplevelse den stunden vanligtvis brukar vara. Och då mest runt vristen och på fotens ovansida.  Har provat använda stödstrumpa, det hjälper lite grann.
Man ser den nya formen nu och fotvalvet syns tydligt. Före operationen kunde jag vrida foten på div otänkbara sätt. Vilket jag i dagens läge finner omöjligt.
Det glädjer mig förstås!

Jag vandrar på här inom hus i omgångar. Varvar vila i stol med gång och märker snabbt när gränsen är nådd och får akta mig för att vara för duktig. Tålamodet har sannerligen blivit prövat. Med varierande framgång kan jag säga!

Nog kan det kännas seegt…. 😉

Ha en fin fredag – passa på att njuta av solen!
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.