Dags för ett nytt avtryck…

En fin dag och en ny vecka har tagit sin början.

Har just lagt på luren efter att ha bokat en tid till en Ängel som ska skapa ett nytt fotinlägg att sätta i skon. Det gamla passar ju inte mer, då foten ändrat ställning. Snabbt fick jag tid för att göra fotavgjutning. Det kommer att göras i övermorgon. Att göra avgjutning kanske låter avancerat.
Men det är det inte. Man trampar i en skolåda fylld med skumgummi liknande material och utifrån avtrycket lagar sedan den fotspecialiserade Ängeln inlägget.

Vi får se om det räcker med dessa individuellt anpassade inlägg eller om jag får specialgjorda skor. Jag lägger mitt hopp till att det räcker med anpassade inlägg, för min relation till specialanpassade skor är i det närmaste hatisk.

Och jag minns återigen de vristhöga remförsedda skapelserna till skor jag skrivit om tidigare. Skitbruna var de till färgen och vansinnigt obekväma – det gjorde ont i mina fötter att ha dem. Men målet; att ge mig rakare fotställning uppnåddes ju. Och glatt tittade man på mina fötter och beundrade det underverk man åstadkommit. Halleluja!! Vilken fröjd! Mina fötter var ju till synes ’normala’! Man var så stolt! Själv förstod jag inte hysterin över dessa obekväma skor.

Jag behövde väl inga sådana??
Mina platta fötter med hälar lena som babyrumpor var det väl inget fel på!?!

Åren gick och skoskaparna insåg till min stora glädje att mode existerade! 😀
Skona bytte utseende och ”månlandarskorna” skapades. Och därmed mina första skor med SNÖREN. Obekväma var de fortfarande  och med bultande  fötter gick jag som om jag skulle skitit på mig. Men stolt var jag – äntligen ett par skor med snören!!

När jag sedan var stor nog att få bestämma något själv ersattes specialskorna med inlägg av den typen jag använder i dag. Nuförtiden är inläggen sköna att ha och många är vi som använder sådana. Men det bästa av allt är nog att de passar i de flesta skor.

Ungefär 2,5 veckor återstår av den drygt 5 månader långa sjukskrivningen.
Äntligen börjar det synas nån ända på detta!
Vilken glädje! 😀

Änglakramar!!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dags för ett nytt avtryck…

  1. viljan skriver:

    låter underbart !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.