Den lata livsnjutaren är i farten!!

Ett ljus brinner stilla på hyllan bredvid mig,  sakta sprids en behaglig doft i rummet.
Ur högtalarna flödar lugna toner. Melodiska toner som får mig att känna harmoni inombords.  Jag sluter ögonen och låter mig omslutas av musiken samtidigt som fingrarna vilar stilla på tangentbordet.
Fyller lungorna med ny luft och andas ut.
Så skönt!

Träningspasset tillsammans med den behandlande ängeln gör alltid gott, men speciellt i dag. Försiktig träning på promenadband testades. Kan inte minnas att jag provat det förr. Aningen osäkert steg jag, med hjälp, upp på bandet.  Sparktekniken skulle tränas och efter en lite knackig start fick jag in rörelsen och vågade lita på balansen.  Det var riktigt roligt och behövligt att få känna att det , trots allt, faktiskt går framåt också.  Känslan kom i precis rätt läge! En rejäl kick för motivationen. Jag längtar redan till nästa gång!
Men dit är det en hel vecka. Vilken tur att veckorna går fort! 🙂

Fredagskvällen blir nog lugn skulle jag tro.
Förmodligen kryper jag upp i soffan bredvid någon av våra lurviga filurer och njuter.
Älskade <3-Ängeln är ute på vift denna vecka. Ett marathon  från någon av de lånade dvd – boxarna med serier lockar.  För starten av Ishockey-VM känns ointressant.

Men först dags att fixa käk!
Resterna från gårdagen känns mycket passande 😀

Må så gott,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.