Oj jag spillde!!!….

Äh, det gör ingeting!! Det finns ju Vanish 😀

I ett tidigare inlägg skrev jag om Buzzadorkampanjen för Vanish produkter för borttagning av fläckar. En riktigt trevlig kampanj!

Så här fungerar Vanish: 
Aktivt syre blandas med vatten, en naturlig process sker och massor med bubblor bildas. Bubblorna tar sig upp genom textilernas fibrer. På sin väg mot ytan tar bubblorna med sig rester av fläcken. Produkten tränger således in i fläcken, löser upp den och rengör på djupet.

I sortimentet finns 7 olika produkter, i såväl pulverform som gel och sprayform. Största delen av Vanish produkterna är svanenmärkta. Vanishpulver är dessutom rekommenderade av Svenska Astma- och Allergiförbundet.

Hittills har jag bara testat alla pulver (på bilden syns dessa som burkar).
Det har tvättats allt från väldigt smutsiga jackor och arbetskläder till vardagstvätt. Måste säga att jag är mycket imponerad! Speciellt efter att ha tvättat jackorna.
Dom blev ju som nya!

Pulvret är lätt att använda. I varje burk finns en skopa. Sätt ½ skopa / hel maskin tvätt läggs i samma fack som tvättmedel. Tvätta sedan som vanligt! 🙂 Rengör även i låg temp.
OBS! Vid tvätt av Ull och silke ska gel produkterna användas.

Jag ser fram emot att prova även de andra produkterna 🙂 Speciellt då möbel- och mattsprayet. ( Flaskan med blått munstycke) Gillas gör också det stora utbudet och valmöjligheten.

Kort sagt: En i mitt tycke väldigt mångsidig produkt som tar bort allt från ingrodda fläckar och vardagligt spill till tillfälliga olycksfläckar. Kan rekommenderas varmt!

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Testar, Skruttet Tipsar, Vardagligheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.