Tacksam

Vilken underbar dag detta är!!! Jag har fått sova! Läääänge!! 🙂 
Jag har delat säng med Herr sömn & en småfull sambo….. Utvilad är jag nu *underbart*

 
Börjat med hormontabletterna har jag också gjort nu…. Ett lätt illamåeende känner jag…. Men det har åt mig sagts att det går om. Efter 2 veckor bör jag märka skillnad, men för full effekt behövs ca. 2 mån.
Dessa tabletter ska jag ju då äta en tablett /dag kontinuerligt… En ökad risk för bröstcancer finns…. Ska kolla upp om man måste på tätare kontroller än vanligt. Det var ju dels på grund av denna risk som jag fick plåster i stället för tabletter.
Men i övrigt är det nog ingenting speciellt, man kan leva helt normalt 🙂
 
Detta att kunna ha ett så normalt liv som möjligt är riktigt skönt, att inte hela tiden behöva tänka på att anpassa livet efter behandlingarna…. Utan att i största möjliga mån anpassa behandlingarna så att de passar mitt liv….. Det är ju en del av mitt liv. Och ska inte göra livet tyngre, utan tvärtom!!
 
Nog om det! Men jag är otroligt tacksam för varje dag i livet jag får!! Å jag tar inget förgivet mera! Jag ska ta vara på varje stund jag får och jag ska njuta av den!!!
 
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Sjukdomen Endometrios. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tacksam

  1. syster yster skriver:

    Vet att jag sagt att jag inte kommer att kommentera din blogg, men känner nu att jag verkligen vill det. Mitt hjärta värker för all smärta du måste utstå. Jag hoppas så att du snart ska få slippa detta fruktansvärda lidande! Kom ihåg att jag finns där för dig!

    Skönt att du fick sova inatt. Det är viktigt att få sova, annars orkar inte kroppen.

    Mosters gull skickar stora pussar och kramar, syster likaså! Sköt om dig! Jag tänker på dig!

    • skruttet skriver:

      Älskade syster yster och mosters gull!!! Tack så mycket för de stora pussarna o kramarna!! 🙂 Ja, jag hoppas verkligen att detta jobbiga har ett slut snart!! *Kramar om*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.