Snälla!! Säg att det beror på hormonerna!!

Godkväll i stugorna!
Dagen har passerat i lugn takt här i Änglagården. 
Morgonen startade segt men det har blivit bättre utmed dagen.
En fin, lång kaffestund tillsammans med en rar Ängel gjorde gott för min trötta knopp och kropp. Likaså den blixtvisit jag fick på senare delen av eftermiddagen!
Lika uppskattad var den 🙂

Jag har fått må riktigt bra en lång, lång tid nu. Och med lång tid menar jag månader, ja till och med år!!! Så skönt är det att kunna faktiskt leva och må väl utan en enda tanke på varken läkarbesök eller att värkmedicinen ska räcka. När nu dessa bekanta smärtor dyker  upp igen blir jag ledsen och jag hoppas att det här är bara efterdyningar av smärtorna jag kände förut eller som jag skrev tidigare att jag gett magen saker den inte tål.

Jag känner ingen smärta nu men jag är så trött, så infernaliskt trött! Och lägger mitt hopp på att gråtmildheten, bristfälliga sömnen och känslan av obalans i kroppen  beror på hormonerna. Jag önskar det!! För då går det relativt ”enkelt” att ordna så att välmåeendet visar sig igen. För det här är inte jag!

Jag orkar ingenting just nu!!

Det här inlägget postades i Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snälla!! Säg att det beror på hormonerna!!

  1. greta skriver:

    Det beror SÄKERT på hormonerna! (tror jag)
    Kram!

  2. Marika skriver:

    Sänder dej en Änglakram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.