Nästintill smärtfri!!! :)

En skön dag i dag.
Inga speciella måsten finns. Har tagit hand om lite disk och en maskin tvätt står redo att sättas igång och ja… Allt det där självklara och vanliga som ska göras.

Efter varje smärtskov försöker se jag tillbaka. För att se om något har ändrats och för att ta lärdom av det och lära mig nya sätt att förhålla mig till och hantera det mörka. Konstigt kanske någon tycker.  Behövligt säger jag. Det är så jag till stora delar har funnit mina egna knep genom åren. Genom att våga se och lära. Det är lätt att blunda. Bekvämt.

Men det blir bara svårare att bära ryggsäcken om man blundar och lossas. Nu öppnades ögonen för det faktum att jag blir vansinnigt osäker på mig själv när smärta är på kommande.  Osäkerheten ökar i stora mått! Jag undrar, frågar och funderar över sånt som jag annars inte ens skulle ge en tanke till. Men när smärtan härjar bli allt det där oviktiga plötsligt jätte viktigt. Och ifrågasätter mig själv och min existens.  Jag vet att osäkerheten/tvivelet i samband med smärtan är rester från tidenas begynnelse när smärtan till synes inte togs på allvar. De är skönt att bli medveten!

Ännu en lärdom rikare tar jag ljuset som står på hyllan bredvid mig. Tänder det och njuter av att vara tillbaks i den sköna vardagen igen – bland Änglarna. Nästintill smärtfri. 😀

Gud så skönt det är,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nästintill smärtfri!!! :)

  1. osäkert endotroll skriver:

    Vilken fin beskrivning på osäkerheten, brottas med denna själv!! Styrkekram o lycka till med adoptionen <3 !!

    • skruttet skriver:

      Oj Tack för dina värmande ord. Styrkekramar även till dig och hoppas du finner en väg ut ur osäkerheten. Du klarar det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.