I dag var rätta dagen att organisera….

Ny dag, Ny vecka, Nya möjligheter 🙂

Har pysslat med lite av varje i dag.
Mail har sänts, samtal har ringts, en bokning har gjorts och räkningar har betalats.
Jag tycker om att betala räkningar. Eller nä… inte det direkt. Men jag tycker om den sköna känslan som infinner sig efter man betalat räkningarna och rensat bordet.

Nu sitter jag då vid det rensade bordet med en stillsam undran… Kommer jag att hitta alla papper i den städade ordningen som råder på mitt bord nu?? Eller har jag städat för bra??
Ordning i oordningen brukar allt som oftast råda i mitt lilla hörn. Ingen som helst ordning. Näst intill kaos ibland!

Ett skönt kaos av papper, böcker och kontorsgrejer av diverse slag. Och där,  mitt i röran sitter jag  med benen i kors och bollar med bokstäver som skapar ett flöde med ord. Eller klurar på någon fiffig detalj till något av våra gemensamma projekt.

Nog kan livet kännas gott ändå – trots en längre tids sjukledighet! Jag har ju i alla fall haft tid att skiva!! 😀 Nu börjar jag ju se någon ända på det hela för den här gången och har tagit mig till det läge där jag börjar märka hur mycket det faktiskt lönade sig att få finheten fixad av Änglaprofessorerna. Nu är foten ytterst sällan svullen och så småningom kanske det är tid att tacka <3 – Ängeln för lånet av  den sköna 43:an och se om mina 39:or passar på båda fötter.

Realisten i mig säger dock att det kommer att behövas inköp av större modell.
Men det är inte illa det heller 😉

Ha en skön måndag,
Änglakramar!!

 

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.