Det fina samtalet….

För några dagar sedan avklarades det inbokade samtalet inför kommande ingrepp.

Nästan olustigt vant svarade jag på några kompleterande frågor och vi samtalade om tidigare erfarenheter. Om allt från den plågsamma spasticiteten efter senaste operationen till min känslighet för mediciner.

Det blev ett positivt samtal – den vårdande Ängeln gav beröm och tackade för väl ifylld blankett.  Jag fick svar på mina frågor och till sist hälsades jag välkommen till dem för operation.

Den positiva känslan har stannat kvar i mitt inre ända sedan dess och med klara och tydliga svar om vad som kommer att ske så känner jag verkligen att de team som kommer att följa mig så kommer att göra sitt yttersta för att jag ska må så väl som möjligt.

Idag är det bara 9 dagar kvar. Må dagarna gå fort för nu hjälper inte värktabletterna något nämnvärt mer.

Men jag andas in den positiva känslan! Den får mig att orka vänta!
Jag förbereder mig mentalt för att orka och lyssnar på kroppens signaler som säger:
Det här kommer att gå bra – så bra!

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Positivt tänkande. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det fina samtalet….

  1. greta skriver:

    Kommer att gå bra!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.