Carpe Diem!! =)

Allt väl här i änglapalatset =)
Förkylningen börjar bli bättre, täppt är jag men hostan nästan bra…. Tycks vara en seg sort!!
Under gårdagskvällen hade jag besök av en änglavän funderade då på livet, i största allmänhet…. Vad vill jag med mitt liv?? Åren när min endo smärta och operationerna tog största delen av kraften gör att jag nu har en känsla av att jag har ”tappat år av mitt liv”. Inte är det riktigt bra nu heller, men det är så bra det kan bli! Uppehållet med hormonerna gör gott känns det som. Kroppen får vila =)
 
Det finns så mycket jag skulle vilja göra!! Jag finner sakta men säkert mig själv…. Tappade fotfästet för en stund…. Det stormade rätt rejält! Ramlade…. för att åter resa mig….ännu en gång!
Alla dessa gånger som jag ramlat och åter rest mig har nog gjort att jag uteveklats i mig själv och som person…. Jag har fått andra värderingar och tänker annorlunda… Jag tar absolut ingenting för givet…. Värdesätter och glädjs åt det lilla!
 
Och försöker nu minnas att fast himmlen kan tyckas vara full med svarta moln…. Så finns solen där….Gäller bara att ge saker tid!! Och HUR MYCKET tid behöver jag då?? Ja, det är bara JAG själv som vet det!!
 
Ingen annan kan avgöra vad som är rätt eller fel…. Omgivnigen kan fungera som rådgivare och bollplank…. Men sist och slutligen är det ju du själv som avgör hur eller vad livet blir till…..
 
Vaknade i morse med ett leende på läpparna och kostaterade att: allt blir nog bra! Livet är vackert och värdefullt och till för att levas….. Carpe Diem! Fånga Dagen!!
 
Massvis med varma Änglakramar!
 
En tanke: Jag ser/vet att folk läser, men kommentarerna lyser med sin frånvaro…..Lite tråkigt….. Trevligt med kommentarer, tankar och funderingar vädras bättre =)
Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Carpe Diem!! =)

  1. Majapii skriver:

    Du skriver insiktsfullt. Ska läsa dig grundligare…. senare. Nu kallar städningen och andra plikter… Vi ska inte ge upp och vi ska inte sluta drömma….!! Må väl!

  2. Anja skriver:

    Just orden Carpe Diem, har varit mitt motto under många år! Man värdesätter livet mycket mera när man har fysiska problem att bekämpa! Kanske borde komma ihåg att tacka för det! Ha en skön kväll. Som du ser så är jag tillbaka. Kan inte låta bli tydligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.