Vilken seger!!!

Grått ute i dag.

Men dagen har förgyllts av en kaffestund i rart sällskap och fortsätter i samma spår under kvällens lopp. Trevligt har det varit och trevligt ska det säkerligen också bli. 🙂

Bredvid mig brinner ett ljus med en vacker låga och ger i från sig en fräsch doft.
En lagom stark doft som för mina tankar till ett avkopplande spa. Så skönt det skulle vara med ett bastubad.
Men till det får jag vänta än…

Väntan ja…
Nu har känslorna kommit i kapp och ännu en gång känns det som jag bara väntar på en massa saker. Dagarna handlar mest om att få vardagen att flyta på och hitta en balans mellan rörelse och vila. Jag kan väl bara konstatera att det har varit påfrestande för såväl kropp som huvud att få båda finheterna skapade inom loppet av ett och samma år.

Som tidigare nämnts är jag oerhört glad för att jag fått möjligheten att få nya fötter.
Men så här i efterhand är jag nästan arg eller snarare ledsen över att mötet med Änglaprofessorerna inte har skett tidigare.

Mötet har ju inneburit så mycket positivt för mig och igår tog jag steget och litade till 150 % på finheten från November. Stadigt bar den mig och precis när jag behövde det fick jag, stående på ett ben, till det godaste kvällskaffet på väldigt länge. Vilken seger! 😀

I kväll ser vi filmen Something Borrowed  med bland annat Ginnifer Goodwin, Kate Hudson och Colin Egglesfield i rollerna.

Ha en riktigt fin lördagskväll,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Filmtips, Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.