Som en vidöppen dörr….

Sitter i mitt änglapalats….. Det är fredag och lite planer har jag nog för helgen…..
 
Känner att något har hänt…. Något har gjort att mitt inre nu har öppnats, som en vidöppen dörr! Ut kommer tårar av sorg….. Sorgen över att jag inte hann få barn inan livmodern togs bort….. Men också tårar av lycka över att ÄNTLIGEN ha sluppit endometriosen…. Vilken obeskrivlig lycka!! 🙂
 
Men jag måste verkligen säga att jag förstår nu hur det känns att längta efter ett alldeles eget barn….. En barnönskan har jag alltid haft…. Men under tiden med endosmärtan var jag realistisk och insåg att jag inte skulle ”orka” med ett eget barn. Därför sköts dessa tankar på barn undan eller åtminstone åt sidan….
 
Nu när smärtan är under kontroll….. Kommer önskan tillbaka…. Och därmed tårarna när jag nu får inse att det, av flera orsaker, är försent…. (Nej: jag ångrar inte mitt beslut att ta bort ”allt”)
 
Jag vill passa på att speciellt skicka tankar, medkänsla och styrka åt alla de människor som ska genomgå fertilitets behandling eller adoptionsprocess *famnen full med Änglakramar*
 
Lite tunga tankar en fredag…. Kände bara att dom måste få släppas fram!
 
Det här inlägget postades i Adoption - Den lilla handens resa, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Som en vidöppen dörr….

  1. guni skriver:

    Världen är full av ensamma längtande barn. Barn som inte vill något annat än att få en trygg famn. Kramar och Kärlek..Att föda biologiska barn, är nog inte hela livets mening. Om det finns en Gud.. finns det också möjligheten att få barn, genom alla dom som sträcker ut sina ensamma armar.. just nu.. mot oss som har möjligheter att ge värme och kärlek. Genom att operera bort smärta, ger det andra möjligheter, medan man är ung nog att få adoptera!

  2. mamselimamsen skriver:

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.