Min vän Vader fick förnyat uppdrag….

Fredag och således helg på kommande.
Helgen kommer att innehålla diverse trevliga händelser
samtidigt som det ska finnas tid för egen träning och vila.

I går kom då äntligen den efterlängtade dagen. Dagen då det var dags för finhet nr 2 att slippa gipset. Tillsammans med <3-Ängeln tog jag mig söderut.

Väl framme mötte vi en fantastiskt rar Ängel som sågade upp gipset.
Försiktigt lyfte jag foten, studerade den och utbrast glatt – Så fin och rak fot jag har. 🙂
Ängeln nickade och torkade bort torrt skinn med en fuktig tvättlapp.
Ahhh – Vilken frihetskänsla det var att slippa gipset! 🙂
Vi sa ’Tack och Hej’ och med ett leende skickades vi vidare för kollen vid röntgen.

Där kändes vridningar och vinklar onödigt bekanta.  Ny var den förståeliga stelheten och det faktum att ingen av dessa vinklar eller vridningar innebar någon som helst smärta!
Bilderna togs och vi tog oss vidare för att möta en av dessa Änglaprofessorer som var med under operationen för 8 veckor sedan.

Ett bra besök blev det! Finheten granskades; Bilder visades och även ett icke skolat öga som mitt kunde se att det var en avsevärd skillnad på före och efterbilderna.
Hoppfullt ställde jag därefter frågan om fotbad eller bastu och glädjen var stor när båda tilläts! Behöver jag säga att jag längtat?!? 🙂

De som följt mig en längre tid minns säkert min vän Darth Vader. Den svarta stödstöveln – ortosen jag hade en tid efter gipsborttaget förra gången. Han har hittills stått i ett hörn och väntat på nästa uppdrag ska komma. Nu är tiden kommen för hans del. Under 4 veckor ska han hjälpa mig så att finheten hålls stabil och förbeningsprocessen har hunnit lite längre.

Som väntat blev det längre sjukledighet. Till sista januari. Länge kan tyckas, ja, men jag vet att den behövs. Nu är det framåt som gäller! 😀

Ni kan ju säkert gissa vad jag kommer att göra ikväll??
Rätt gissat: NJUTA av såväl fotbad som bastu – så skönt!!

Ha en  fortsatt fin fredag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.