Alla fäders dag!

I dag vajar flaggor för alla fäder!

En del firar sin första dag som fader och andra kanske firar sin första som mor- eller farförälder. Vi har varit på uppvaktning och här hemma kommer vi att uppmärksamma dagen med lite glass till kvällskaffet.

För oss känns det självklart att göra det. Detta trots att vi inte har blivit föräldrar och trots att vi ännu inte vet något mera om processen. Men den lilla handens resa och väntan i och med den har blivit så en naturlig del av vårt liv. Så på något sätt finner det sig lika naturligt att uppmärksamma dessa speciella dagar lite, i all enkelhet, för vår egen del också. För <3-Ängeln kommer ju att bli världens bästa pappa den dagen det är dags!! 🙂

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Adoption - Den lilla handens resa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.