(h)julhandla

Lördag.
För att vara helg blev det tidig uppstigning i morse och efter frukosten begav vi oss i väg för att besöka en mässa. Inte mycket folk till en början men de strömmade till mer och mer. Mässan var som mässor vanligtvis brukar vara. En, i mitt tycke trevlig tillställning. Utställarna var många, en del trevliga montrar och nog fylldes det i en och annan trevlig tävling också. Någon tur brukar jag då aldrig ha i dessa tävlingar, men är trevlig ändå, det hör liksom till.

Sedan bar det av för att göra ett besök till en loppis. Det är ett tag sen senaste besök nu och på välfyllda bord kunde man hitta allt mellan himmel och jord. Barnkläder mest som det oftast brukar vara men även annat. Och nog blev det en handel av mindre slag den här gången också – som brukligt. 😛

Vi betalade vårt inköp och begav oss sedan i väg för att vecko- eller kanske snarare månadshandla.  Människor fanns det gott om vill jag säga och väl inne i affären tyckte jag att det var så otroligt skönt att jag varit förutseende nog att ta åket på hjul. Det är både skönare och mer praktiskt att sitta när folkmassorna är större. Man behöver ju inte vara rädd för att ramla då när folket kommer rusande. 😉

Nu är det dags att fixa middag innan det bär i väg på kalas.
Ha en fortsatt fin lördag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.