Något skulle saknas…

Ännu en tisdag har tagit sin början.
Sängen är bäddad och maskinen är tömd på ren disk.

Bredvid mig, i mitt lilla datahörn finns en korg. Korgen har blivit något av en favoritplats  på senare tid för våra lurviga vänner.  För tillfället ligger en lurvig filur och snarkar i den. Det ser riktigt skönt ut!

Via webben spelar en radiokanal trallvänlig musik som varvas med nyheter och annat.
Jag använder webbradion ofta. Gillar möjligheten att enkelt kunna välja mellan olika kanaler. Gillar att få variation helt enkelt och ibland spelas låtar som får mig att minnas.
Såväl dåtid som nutid med dess speciella tillfällen. 🙂

Jag hör inte till de mest musikaliska människorna man hittar. Spelar inget instrument eller så. Men, som jag säkerligen nämnt förut, så behöver man inte känna mig speciellt väl för att kunna dra slutsatsen att musiken är en stor del av mitt liv. Jag fullkomligt älskar att svepas med i stämningen på musikal eller en live spelning.

Den sistnämnda varianten har det blivit några av genom åren och en bland de bästa jag har hört live är Herr L. Winnerbäck. Efter konserten var jag minst sagt överväldigad av stämningen och vilka underbara texter den mannen har!

Nu ska jag försöka slita mig en stund från närheten av musikens vackra toner och äta en något sen lunch innan det är dags för lite vila inför ett lett träningspass tillsammans med den Behandlande Ängeln.

Ha en fin tisdag,
Änglakramar!!

Lars Winnerbäck – Faller

 

Det här inlägget postades i Musik, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Något skulle saknas…

  1. Ann-Pann skriver:

    Hejsan! Visst var det ljuslila Kivi du en gång sökte? Jag hoppas jag minns rätt. Jag såg just att den finns på Iittalas sida på REA dessutom 🙂
    Ha en fin dag!

    • skruttet skriver:

      Nej, den ljuslila har jag redan 🙂 Det var den mörklila som jag saknar; MEN vad rart att du kom i håg mig! 😀
      TACK! Änglakramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.