Låter änglarna slumra in……

Nu har jag suttit o ätit Dumlekarameller för allt vad jag är värd =)*tuggar ur det sista*

En tanke slog mig
: Kanske jag har gjor mitt här på bloggen?? Kanske min Änglablogg har tjänat sitt syfte?? Att få utlopp för tankar, känslor och hitta en väg genom den mörka tillvaro som livet med Endometriosen innebar för mig.
 
Ursäkta nu men jag bara måste få säga det:
Jag är stolt över mig själv! Stolt för att jag orkat kämpa, stolt för att jag inte gav upp och stolt för att jag är jag…. =)
 
Nu lever jag, trivs och mår bra!! Skrattar ofta och gråter i bland.
Å fortfarande fullkommligt älskar jag att skriva!
 
Kanske slutar jag eller kanske blir jag kvar….
Men en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar jag alla er här på bloggen i allafall…. =)
 
Nu tar jag i ”julledigt” från mitt bloggskrivande o låter änglarna slumra i en välbehövlig lång, djup sömn!!
 
Sätt dig bekvämt, slut ögonen och lyssna
Julkramar & Julpussar från Skruttet
 
Det här inlägget postades i Musik, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

20 svar på Låter änglarna slumra in……

  1. Greta skriver:

    Kraamar, kramar Skruttet!En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!Jag hoppas att vi hörs efter helgen, vi behöver alla vila men hoppas verkligen att dom ”längre” dagarna gör att DU vill skriva åt oss igen.Härligt med ressällskap och (kanske) lite städhjälp, Ni skall ha det skönt!
    Änglamamma kramar!!!

  2. Calli skriver:

    lyckosam resa vänner! o God Jul o Gott Nytt År!!*kramar om*

  3. Guardian Angel skriver:

    Varma kramar å tusen blöta pussar åt min guardian angel! Tack för den här visiten, vi tar det på nytt!!

  4. May skriver:

    God Jul å en fridfull helg…Änglakramar till dig i massor,men lova att inte sluta blogga…jag gillar dina änglaskriverier å skulle sakna dig oerhört,men ledigt behöver vi alla!

  5. Lisa skriver:

    En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar jag dig! 🙂

  6. Lena skriver:

    Julfrid önskar jag dig, skruttet!

  7. Anonym skriver:

    min ängel där långt borta. Har inte varit inne på någon blogg sen i höstas( pga en dålig dator som inte vill som jag vill och bara trilskas och ”kråtar”) Men efter att ha läst ditt senaste inlägg med mycken möda o stort besvär, vill jag bara säja, sluta inte att skriva, jag har sett hur du har fått krafter ur bloggen. Tag gärna en paus men sluta inte.När jag klickar längre ner i din blogg, ser jag att du blivit smittad av min ljus mani. Kommer ihåg när du o min yngsta dotter storögt o förvånad tittade på mej när jag sa att jag fått abstinent när ljusen började sina i lådan. Har 10 st lyktor fortfarande ute,som brinner sgs dygnet runt hela året + någon form av ljus i varje rum som oxå brinner dygnet runt. Slösaktig, ??? kanske, men livet är kort,tänk om jag inte finns mera i morgon, då får jag gräma mej över alla ljus som jag inte tänt.=) de sprider sån ro och kärlek.( glad att du blev smittad)Och alla blåa glas, som jag samlat i 50 års tid, till vilken nytta ? jo precis som med ljusen, de ger ro o kärlek. Hoppas de ger dej detsamma. jag saknar dej, du min ängel, med ditt skratt och dina varma kramar. Med hopp om en ny dator av tomten så vi kan råkas på bloggen. Stina kramar dej.

    • skruttet skriver:

      Hej min ängel!!! Var tomten snäll??? Jo, jag minns den stunden, trodde nog inte ens i min vildaste fantasi att ett/flera tända ljus kunde betyda sååå mycket för så väl kropp som själ…. Nu förtiden kollas ljuslådan OFTA innan jag far till butiken så att jag säkert har hemma…… =) Utan ljus ingen ro! Jag tackar dig för smittan!! Änglakramar i massor!!

  8. Lola skriver:

    EN RIKTIGT FRIDFULL JUL ÖNSKAR JAG DEJ!!!! KRAMAR!!!

  9. när det börjar skriver:

    Om du älskar att skriva, fortsätt! :)God Jul!

  10. Sunshine skriver:

    Hejsan mitt i ”nassen”! Kikar in för att kolla hur du har det och för att önska dig en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR tillbaks! Jag har det på bästa sätt, livet leker för tillfället, inga moln på min himmel utan allt är som det ska! :O) Hoppas du får fortsätta att må bra, mina tankar har nog funnits och finns hos dig fast jag lyst med min frånvaro här på bloggen. Jättemånga kramizar! Hoppas för min del att du fortsätter blogga, trots att jag nu inte själv är så rask med inlägg, så är jag nog in och läser med jämna mellanrum…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.