Pure & Sensitive

Dove-body-lotion-pure_sensitive-lrg446-247527Eftersom jag älskar att testa nya produkter gav en vän mig nöjet att testa Pure & Sensitive bodylotion från Dove genom Buzzador.

Jag har provat lotionen några gånger och har bildat mig en uppfattning om den. Fördelar med den är att den är doft- och alkoholfri och passar för allergiska eller överkänsliga personer med torr hy. Under vintern torkar kylan ut huden och då känns lotionens ”Deep Care Complex” egenskap extra bra att ha.

Dock tyckte jag att krämen kändes lite i kladdigaste laget och det tog länge innan krämen drogs in i huden.I Doves Pure & Sensitive sortimentet finns flera olika produkter och de kan köpas i välsorterade dagligvaruhandlar.

Som jag tidigare har nämnt är jag själv medlem i Buzzador.
Som medlem får man inbjudan till olika kampanjer – som innebär att prova tex tandkräm, godis, kattmat, barnmat etc. Vilka kampanjer du bjuds till beror bl.a. på din profil (då du blir medlem fyller du i en personlig profil om intressen, fritid, boende m.m.) Inbjudan till kampanjer får man via mail och på din medlemssida svara du inom utsatt tid om du vill delta eller inte. Även om du svarar ja på inbjudan är det ingen garanti för att du kommer med i kampanjen.

Om du kommer med så får du ett mail med  info om kampanjen. Paket med med material och varuprover att dela ut får du per post. Sedan är det bara att börja BUZZA!
Att BUZZA innebär att du berättar vad du tycker om produkten för dina vänner och bekanta. Dela ut varuprover och låt dem prova själva! Följ upp och ta del av deras åsikt om produkten.

Varje gång du BUZZAT loggar du in på din sida och berättar kort om hur det har gått. Fotografera gärna om du har möjlighet.
I slutet av kampanjen lämnar du en lite utförligare rapport om kampanjen i sin helhet.
Att vara med i BUZZADOR är helt GRATIS!

Helt klart värt att prova på!


Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.