Bloggen är bra =)

Jag är trött på att prova hormoner…. Å se vad som funkar…. Må dåligt…. Känna mig vilsen… Tappa fotfästet…. Konstatera att det var fel igen….Prova igen….
 
Känns så jävla (ursäkta) ändlöst….
Har en känsla av att inte kunna lägga endotiden bakom mig…. så länge som denna rumba snurrar…. Även om jag vet att det inte finns nåt som kan upplevas som hot (behöver inte frukta att det blir flera endo operationer) Så är ju utprovningen av hormonerna resultat av endon….
 
Men jag såg här i min blogg att jag har mått relativt bra utan hormonbehandling…. Så tar nog ett längre uppehåll…. Å passar på att NJUTA av det NYA livet =)))
 
Utan hormoner kan man inte vara men tills Änglarna kan avgränsa mitt provande till 2 – 3 olika sorter så tar jag en PAUS….. Ska höra om det finns nått alt. till hormonbehandling….. *Skruttet har fått nog*
 
Å istället för att sitta o gråta p.g.a att hormonerna är i obalans så ska jag istället för att skämmas försöka tänka att; Jag tog mig igenom helvetet, jag lever, jag står upprätt och jag är stolt….
 
Änglakramar!!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bloggen är bra =)

  1. KiM skriver:

    Hormonbalansen, eller i ditt fall avsaknaden av hormoner, har stor betydelse för humöret mm. Det går säkert att vara utan dessa en kortare tid, men en längre tid har säkert en skadlig inverkan på kroppen.
    Jag hoppas du lyckas hitta rätt sort som du kan leva med som saknar större biverkningar. Jo stolt kan du verkligen vara utan att skämmas! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.