Mindfulness när det är som bäst.

God tisdag på er!
Sakta lider dagen mot kväll.
Regnet öste ner när jag vinkade adjö till den Behandlande Ängeln efter veckans ledda träningspass. Med den vindtäta jackans huva uppfälld – stod jag på den stenbelagda trappan och väntade ut den ihärdiga vätan.

Jag njöt. Njöt av de fallande dropparnas ljud. Njöt av doften som regnet skapade.
Doften av nytt. Fräscht spirande liv.  Regnfuktig luft fyllde mina lungor medan jag stod stilla. Helt stilla. Och njöt.

Regnet avtog i intensitet. Sakta gick jag längs den stenbelagda gången. Försiktigt för att inte halka med mina vänner kryckornas hala ploppar. ”Kom ihåg: Du behöver inte ha bråttom” sa jag halvhögt till mig själv. Någon tittade vänligt på mig och log.

Känslan av frihet fyllde hela mig. Föreställ er bilden själva.

Mindfulness när det är som bäst!

Dido – Thank You

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Musik, Positivt tänkande, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mindfulness när det är som bäst.

  1. Nettan skriver:

    Härligt 🙂

  2. Erika Strömberg skriver:

    Toppen bruden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.