Sommartider = glasstider

I dag har vädret visat sig från sin bästa sida och hettan har varit ett faktum. Jag njöt i stora mått av värmen.  Men på senare delen av eftermiddagen blev värmegraderna på Änglaparadisets altan för många till antalet så jag fick ge mig och förflytta mig inomhus.

Ni som läser mina skriverier vet att jag är väldigt förtjust i glass och även i att testa produkter. Lyckan var stor när jag, för någon dag sedan, lyckades kombinera de två passionerna.

Glassen som testades var Fazerina glassen från Fazers.fazer-fazerina
Jag gillade glassens apelsin och choklad kombinerade smak.  Men då är jag också svag för chokladstängerna av samma märke. Vid testningstillfället njöt jag av smaken i form av bollglass och konstaterade ganska snabbt att det räckte med en liten boll. Mer skulle ha blivit för mycket. Den är ganska mäktig!

Kort sagt: Om du gillar chokladstängerna så tror jag nog att du även gillar glassen. Dock kanske en strut (70 gram) blir för mycket.

Testa den nästa gång så får du avgöra själv.
För egen del kommer jag nog att välja den flera gånger!

Betyg: 4 / 5

(Bilden är googlad)

Det här inlägget postades i Skruttet Testar, Skruttet Tipsar, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sommartider = glasstider

  1. Yvonne Näsman skriver:

    Har provsmakat, gillar och tyckte inte att det blev för mycket med 70 g. Men den har rätt kraftig choklad- och apelsinsmak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.