Jag längtar – Som jag längtar!!

Lördag.
En solig sådan. Stora delar av dagen har jag njutit av utomhusvistelse och låtit min bleka hud tanka lite värme och D- vitamin. Jag drack mitt eftermiddagskaffe på altanen i naturens lugn, tillsammans med gott sällskap. Vi njöt av en mugg snabbkaffe och en dagsfärsk munk. Munken fyllde fingrarna med socker och lite sylt, samtidigt som flygfän i varierande storlek surrade runt ben och huvud. Då de rara Änglarna åkte fick jag nog av solen och  förflyttade mig till den skuggande svalkan inomhus.

Nu sitter jag i paradisets lilla kök. Musiken strömmar från laptopens små högtalare. Det är en salig blandning av olika stilar som ljuder. Allt från de lugnaste ballader och pop till rock och heavy metal. Blandningen passar ypperligt i dag.

Middagen blir enkel.  Ska inventera i den lilla frysen och värma en tidigare lagad portion och fixa lite sallad till. Det räcker. Jag är inte speciellt hungrig och det varma vädret gör att motivationen  att laga mat endast åt mig själv inte är nämnvärt stor. Försöker tänka på att inte slarva alltför mycket med matlagandet under perioderna med egen tid. Med varierande framgång ska erkännas. Ibland går riktigt bra, i bland lite mindre bra.

Egen tiden ja. Den börjar närma sig slutet för den här gången. I morgon återser jag min älskade <3-Ängel igen.  Äntligen!! Så gott ska det bli att se honom igen efter en månad själv.

Jag längtar – Som jag längtar!!

Ha en fortsatt fin lördag,
Änglakramar!!

Coldplay – Paradise

 

Det här inlägget postades i Musik, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag längtar – Som jag längtar!!

  1. Nettan skriver:

    Ååååh 🙂 Så härligt att få återse sin käraste Ängel 🙂 Det som är så härligt med att vänta och längta är när det tar slut, och man får njuta av det man har har väntat och längtat efter <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.