Var är du, Herr Lagom??

En fin dag har blivit kväll.
I dag fanns ett lett träningspass inbokat till en behandlande Ängel.
Skönt var det att få mina ansträngda finheter och ben masserade.

Vi vände, vred, sträckte och försökte göra allt för att få reson på mina spända muskler som tidvis vägrade samarbeta.
Och vi kunde bara konstatera: Jag har helt enkelt gått för mycket och vilat för lite. Balansgången mellan rörelse och vila är svår att hantera nu.

Det irriterar mig.

För närvarande fäller envisheten mig i bland. Mentalt klingar orden: Lite till orkar du… Lite till!!!  Medan kroppen fullkomligt vrålar efter en längre vila.  Och jag, mitt envis huvud gör lite mer och ignorerar surt kroppens vrålande. Det är dumt. Mycket dumt. Det inser jag efteråt. Men då är det ju försent. Då gör det ju redan ont.

Jag hoppas finna den tillsynes väldigt svårfunne Herr lagom snart!  Tacksamheten är stor över allt stöd och hjälp jag får, av både yrkes- och andra änglar, med att hitta denne Herr Lagom. Tillsammans gör vi så gott vi kan.

midsommarkrans270_11272661I morgon är årets midsommar afton här. Lite planer finns.  Firar på sedvanligt sätt med nypotatis och mat på grillen. Under natten vakar vi säkerligen som brukligt i goda vänners lag.  Och känner doften från bordets myggljus spridas med varierande effekt. Samtidigt som vi ser hur dagen sakta gryr och blir ny.

Så slutligen vill jag passa på att önska alla er fina bloggläsare en alldeles underbar Midsommarhelg – fylld med gemenskap, Änglar, kärlek och kramar!!

Änglakramar!!

(googlad bild)

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Var är du, Herr Lagom??

  1. Yvonne Näsman skriver:

    Hoppas ni får en riktigt fin midsommar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.