Samlaren Skruttet Söker…..

iittala kivi skogsgrön

 

Jag tycks vara inne i en ”utöka mina samlingar” period just nu.  De som följer mig vet att jag bland annat samlar på dessa Kivi lyktor från Iittala. Just nu hoppas jag att någonstans kunna hitta en lykta i denna skogsgröna (*) färg.

Samtidigt letar jag också efter glas till vår blåa servis. Glasen jag letar efter är  ur serien  Kartio från Iittala.  Färgen på glasen ska vara Koboltblå . Glasen rymmer 40 cl och är av den lite bredare,  nyare  modellen (*)
Jag har lyckats hitta några via olika loppisar. Men det tycks inte vara det lättaste att hitta dem. Lägger därför ut en liten efterlysning här – i hopp om att få något fint tips från någon av mina bloggläsande Änglar.

Har ni tips var jag kan hitta glas i denna färg?
Änglakramar!!!

Note: * Har hittat det jag efterlyste nu  🙂

Det här inlägget postades i Samlaren Skruttet Söker, Skruttet Inreder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.