Vilket flöde! Vilken fröjd!

Torsdag.
Utanför har världen bytt skepnad. På marken ligger ett tunt täcke snö. Vitt och vackert är det – naturen ser ut att frysa. Men det är bara att vänja sig. Kallare väder och mera snö har utlovats. Nog har väl tanken slagit er att det dags att låta vinterdäcken komma på snart?

Mina muskler ömmar efter gårdagens ledda träningspass. Men trots att kylan kommer krypande är kroppen ännu mjuk och rörligheten är god. Njuter av det så länge jag kan och tankar värme genom fuktiga bastubad.  Och under den kallaste tiden kommer ett av veckans träningspass att bytas ut mot massage, för att upprätthålla blodflödet och rörligheten i musklerna. Känns bra att ha den möjligheten! Blir spännande att se hur vintern passerar med de båda finheterna! Jag hoppas klara den första halkan utan fall.

Nå nog om det. Till nåt annat trevligare i stället.take what you need
Jag har skaffat en ny vän. En hjälpreda för ordleken och skapandet. Än så länge är han odöpt, men visst ska han få ett namn, så som de andra hjälpredorna som finns här i Änglagården.
Det doftar nytt. Det nya tangentbordet känns ovant. Men tids nog kommer vi nog att trivas riktigt bra tillsammans. Bara jag sätter mig in i de nya funktionerna.

Och jämfört med den avlagda stationära hjälpredan Tröskverket, så är den nya vännen snabb! Njuter av den avändarvänlighet jag hittills sett. Vilket flöde! Vilken fröjd!

Dagen kommer att fortsätta i härligt långsam takt. Precis det som behövs!
Med enkel middag i form av pizza. Några hushållssysslor har blivit gjorda.Diskmaskinen har tömts, sängen har bäddas, smutstvätten har sorterats. Nu har tvättmaskinen i husets andra ände har tystnat. Kanske dags att hänga upp?

Ha en fortsatt fin torsdag,
Änglakramar!!

(Bilden är googlad)

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Positivt tänkande, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.