Inte nu!!!

Godmorgon!!

Lägger fingrarna på tangentbordet…Öppnar mitt inre, tömmer ut det…. Likt vattnet ur en skål… Tårarna rinner….

Nej inte i dag!! Inte nu!! Säger jag högt för mig själv…

Kroppen känns i olag….. Värmevallningarna visar minsann sig nattetid…. Sömnen är ytlig… Jag får bita mig i tungan ett par gånger för att inte vråla ut min irritation på folk…. Känner mig som en självcentrerande uppblåst ja… jag vet inte vad….. Med ömmande bröst… Olustigt känns det i alla fall… Kroppen ställer om sig….

 

Men dagar som dessa kommer alltmer sällan och jag vet att allt är inte så bedrövligt som det känns…. Ljuset finns där och jag letar fram det…. Anstränger mig och fokuserar på det som är roligt och saker som gör mig glad…. Fast jag helst av allt skulle vilja dra täcket över huvudet och sova!!

 

Det gäller att inte analysera VARFÖR man är lessen, bara konstatera att det är en sämre dag, alla har dåliga dagar någon gång…..

 

Men om jag ändå trots att jag försöker inte lyckas så vill jag säga:

 

Lyssna på mig fast jag skriker.

Jag uppskattar det så

 

Låt mig gråta om jag gråter

Det känns bättre då

 

Nu känns det som alla känslor vill ut

Men en sak vet jag säkert:

Det kommer att bli f*n så bra till slut!

Det här inlägget postades i Dikter, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Inte nu!!!

  1. Annika skriver:

    Själv hade jag en sådan dag i går. Vilken tur att jag var ledig då och i jobb i dag när det känns bättre. För som jag perkulera och bannadest i går, ler vid tanken.
    I orgon är det säkert en helt annan femma för dig med, det är bara att bita i hop, och överleva.

  2. Kat skriver:

    Alla dagar är sannerligen inte bra. men du får vara som du är o känna som du gör då oxå. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.