Watson Buzz: Inspelningsfunktionen gillas skarpt!!

I ett tidigare inlägg berättade jag ju om Watson, tv tjänsten som vi för tillfället testar via en kampanj från Buzzador.

”Om kampanjen:
Det mesta av själva kampanjinfon var på finska. Ett kort och koncist mail fick jag på svenska ( Bortsett från tvåspråkigt från Buzzador då). Och visserligen finns det kanaler att se på, men inget utöver ”standard.  För att se mera måste man betala. Aningen snålt. Lite mer kunde ha ”öppnats” för oss som testar och Buzzar. Vi finns ju till för att ge er feedback och reklam. Nu kan det ju förstås vara så att det är något jag missat. Att jag inte hela utbudet har sett.  Vidare så var det lite tråkigt att det aningen dröjde att få tillgång till Makuunis filmutbud. Var det kanske ett missöde eller tekniskt strul?

Bildkvalitet och tjänst:
Vad gäller  bildkvaliteten så har det hittills inte varit något problem. I både dator och platta – har kvaliteten varit helt okej. Men varken bättre eller sämre än vad jag förväntade mig. Hemsidan och programmenyer går att få på svenska, engelska och finska.
Jag är inte vidare tekniskt lagd men tycker att det är lätt att registrera sig som kund och avgiften betalar man enkelt med kort.

Watson_buzzDet kvarstod senast att testa tjänstens inspelningsfunktion och att hyra film. Det har jag gjort nu.

Inspelningsfunktion:
(Test på dator och platta.)
Inspelningsfunktionen är mycket användarvänlig. Jag gillade den verkligen!
I sin användarprofil ska man välja från vilka kanaler man vill spela in. Det görs genom ett enkelt ’klick i rutan intill’. Sedan är det bara att gå till tablån och välja program att spela in. Inspelningen startar man med ett klick på den runda rec symbolen. För återkommande inspelning så väljs symbolen med pilar i ring. De inspelade programmen lagras och kan ses i 20 dagar framåt.  Heja Watson! 🙂

Hyra filmer och Filmutbud:
Det var svårt att få allt att fungera när vi skulle hyra film. Det dröjde en god stund innan vi hade både ljud och bild. Men när allt väl fungerade så löpte det på bra. Inget hackande och även i helskärmsläget var kvaliteten, i mitt tycke, helt okej.  Önskas textning på hyrfilmerna så ställ in detta i  användarprofilen hos Watson.

Vad gäller utbudet så uteblev WOW känslan. Inget utöver det vanliga.
Nya filmer fanns. Filmernas handling stod bara skriven på finska.

Kort sagt om kampanjen som helhet: 
Det kan hända att jag hade alldeles för höga förväntningar inför detta. Det är fullt möjligt! Men allt för mycket kampanj – och annan information fanns / kom endast på finska.
Så  jag hoppas att man i takt med att tjänsten utvecklas, också kommer att vara mer svensk. Inspelningsfunktionen  och hemsidans enkelhet ska ha beröm.
Användarvänlighet tycker jag om! Men för tjänsten som helhet uteblir mitt WOW!

Vad är Buzzador?

Som medlem i Buzzador får man inbjudan till olika kampanjer – som innebär att prova tex tandkräm, godis, kattmat, barnmat etc. Vilka kampanjer du bjuds till beror bl.a. på din profil (då du blir medlem fyller du i en personlig profil om intressen, fritid, boende m.m.) Inbjudan till kampanjer får man via mail och på din medlemssida svara du inom utsatt tid om du vill delta eller inte. Även om du svarar ja på inbjudan är det ingen garanti för att du kommer med i kampanjen.

Om du kommer med så får du ett mail med  info om kampanjen. Paket med med material och varuprover att dela ut får du per post. Sedan är det bara att börja BUZZA!
Att BUZZA innebär att du berättar vad du tycker om produkten för dina vänner och bekanta. Dela ut varuprover och låt dem prova själva! Följ upp och ta del av deras åsikt om produkten.

Varje gång du BUZZAT loggar du in på din sida och berättar kort om hur det har gått. Fotografera gärna om du har möjlighet.
I slutet av kampanjen lämnar du en lite utförligare rapport om kampanjen i sin helhet.
Medlemskapet i BUZZADOR är helt GRATIS!

Helt klart värt att prova på!

#watsonbuzz #buzzador

(Bild: Watson Buzz Kampanjbild från Buzzador)

 

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Testar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.