Vad händer??

Nr. 4/4:
 

Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag kommit till insikt med en del.

Att leva med långvarig smärta, som nu räknas som kronisk (gör den efter att man har levt med den i 3 – 6 mån) har påverkat mig både positivt och negativt… Självkänslan påverkas (inlägg nr 1). Det sociala livet påverkas på ett eller annat sätt ( inlägg nr 2 -3)

 

Positivt:

Ändrat mig som person det har jag gjort, jag tycker om mig som jag är när jag är smärtfri! Känner mig lycklig! Har fått en helt annan livssyn och andra värderingar…. Smått betyder stort, så att säga…

 

Anledningen till att jag bloggar om detta är att jag för det första älskar att skriva och för det andra vill jag försöka lära mig hantera situationer som upplevs som svåra utan att falla… Bygga upp min självkänsla….Vem som läser och vad är ju upp till var och en!

 
Samt att jag ser bloggen som en möjlighet att ”ge andra det jag inte själv hade”, skulle ju, som jag tidigare nämnt, mer än gärna velat hitta hittat en ljus blogg om endo då jag själv fick diagnosen…
Draken (=Smärtan) är mörk, skrämmande, hotande, ångestfylld….
Man glömmer lätt bort ljuset när smärtan (vilken typ av smärta som helst) ”regerar”…. Att ha någon/några som man kan dela smärtan med, som verkligen förstår hur detär..
Men som samtidig även påminner om att ljuset finns… Trots att man kanske inte själv ser just då när draken härjar som värst….  
 
Änglarna i Änglriket (=smärtfriheten, tryggheten, ljuset)
Det är otroligt viktigt att man kommer ihåg att det finns… Att man både ser och känner att ljuset har överhanden….

 

ÄNGLAR FINNS!! =)

Det här inlägget postades i Sjukdomen Endometrios, Skruttet Tipsar, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad händer??

  1. Greta skriver:

    Tänker på DIG!
    Änglakramar!
    Va fint du skriver och delar med dig åt oss TACK!

  2. Majapii skriver:

    Tycker som Greta. Vad skriver så inlevelsefullt. Jag försöker också skriva om hur det kan vara att ha ett rörelsehandikapp. Jag vet att det är så många som inte känner vad allt kommunen kan stå till tjänst med vad gäller tjänster och hjälpmedel. För att ev. hjälpa någon så lämnar jag ut en hel del om mig själv också. Men jag har inte din förmåga att skriva så bra som du gör. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.