En liten påminnelse är alltid bra…

jag-bloggar-om endo246x300Konstaterar att antalet bloggläsare har växt enormt på senaste tiden. (Vad är det som gör mig så vettlöst intressant att läsa?)  Nya besökare hittar in titt som tätt. Och Visst, är det trevligt om jag med mitt skrivande berör er läsare och kan bidra med något. Det glädjer mig, om jag så enkelt kan göra vardagen bättre för någon.

Men jag vill passa på att påminna om:
Jag ber dig, fina Ängel som läser min blogg att genomgående minnas att det är mina upplevelser, känslor, tankar och funderingar som återspeglas här! Vill varken svartmåla eller helgonförklara någon. Alla människor är Änglar här, dvs de nämns inte vid namn – och Änglar ska de förbli. Vänligen Respektera det, Tack!

Ordleken som står skriven här handlar om vardagligheter, pyssel, produkttester. Mest. Men även annat som faller mig in.
Och i anslutning till perioder med mera smärta – då draken hälsar på – ser jag skrivandet som något av en smärtlindrande livlina. Lite som en egen terapi.
Bloggen blir ett värdefullt hjälpmedel. Så det faller sig naturligt att det handlar mer om draken och Endometrios då.

För längre presentation läs här.

En fortsatt fin dag till dig som klickat dig hit.
Vare sig du är ”ny eller gammal” är du lika välkommen in,
Änglakramar!

(Bilden är googlad)

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tänkvärda ord, Vardagligheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.