Ha förstånd att njuta!

Måndag.

Jag har låtit mig svepas med i ett melodiskt flöde som fick mig att minnas den svunna gårdagen. Någonstans i mitt undermedvetna känner jag ett behov av att skriva ord om att njuta. Fånga stunden. Att vara här och nu. Att ta vara på.

Måndag.
Äntligen är du här!  Jag har längtat. I dag väntar ett ytterligare ett besök hos en vårdande Ängel. Som uppföljning. Och vidare utredning.  Senast mötte ju jag en underbar vårdande Ängel som lyssnade och förstod! (Jag kände mig så lyckligt lottad då!) Fick hjälp mot det akuta och lämnade mottagningen med en uppmaning att gå på ett mer omfattande besök. Här sitter jag nu. I dag är dagen för ett inledande besök är kommen. Framför mig har jag papper med frågor. Frågor som för tankarna till kartläggning av livet med smärtan som regent. Och jag funderar på vilken hjälp jag vill ha.
Drar en lätt suck.

Men jag vet att det går att må bra!

Långa tider har jag fått fylla livet med saker som gjort att det smärtmässiga endomåendet har varit riktigt bra! Och det ända jag så innerligt önskar är det ska kunna fortsätta så.
Nu ska jag dra på mig jackan. Det är dags att ge sig av.

Gott folk; ge er själva tid.
Ha förstånd att njuta! Av något så trivialt som att få vara Frisk. Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg, Tänkvärda ord. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ha förstånd att njuta!

  1. Cecilia/Busluren skriver:

    Man får suga i sig de bra dagarna man har och leva på dem länge 🙂
    Skönt att du får hjälp, hoppas det blir lite bättre snart. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.