Jag envis??? Tror du det?? ;)

Måndagen 17:e mars visar almanackan i dag.
Solen kastar sina strålar på min kind under tiden jag skriver.  Vi föräras vi med flera plusgrader utomhus idag. Helgen som passerat bjöd på snö, men de värmande strålarna gör nu att det vita till största delen åter har smält bort.

I går målades bräder, stående med stöd av min vän kryckan i endast en hand. Stadig kändes det och bra gick det! Precis vad som behövdes just nu, Jag hade glömt bort hur fantastiskt roligt det är.  Att måla!

Veckan som börjat bjuder på varierande sysslor, utöver jobb.
Senare i dag väntar det första av veckans två ledda träningspass.
Jag drar mig till minnes när detta skrevs:

”15.11.13. Två år har nu passerat sedan jag fick den första finheten av Änglaprofessorerna (9.11.11). Och sämre saker kan man väl sysselsätta sig med en fredag än att ta bort skorna och öva strump- och barfotagång. Det är långdraget det här! ja jag vet! Men jag ger mig INTE! Jag SKA KUNNA STÅ PÅ BOTTEN AV SIMBASSÄNGEN innan vintern är över!! Det ligger inte i min natur att ge upp, Så det så!!”

15112013För den som undrar hur det gick kan jag säga att: Ja, nu klarar jag barfota gång.
Än ligger snö på kvar på backen….Än hinner jag förverkliga mitt mål. Låt oss se om all träning har gett nått resultat. I dag är det i vilket fall som helst äntligen dags: Att simma!
Har sagt hundratalet gånger förr men säger det igen:  Det ska gå!!

Ger inte upp!
Något som kanske är andra till förtret ibland.
Men, vet ni vad, det bjuder jag på!

Jag envis??? Tror du det?? 😉

 

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Om Funktionsnedsättningen CP - Cerebral Pares, Positivt tänkande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.