Hoppas det fortsätter…

Hej hallå!

Sitter halvt bedövad i ansiktet efter ett besök hos Tändernas Ängel, ett långt besök blev det och en porslinsfyllning rikare var jag när jag lämnade mottagningen. 
Lättad är jag över att ha besöket över men för varje gång jag satt min fot in i den oerhört professionella Ängelns rum har rädslan lättat lite och tilliten har ökat. Såå skönt med positiva upplevelser från sådant man är rädd/har obehag för!
Då kan jag ju varje gång känslan av obehag kommer krypande, påminna mig själv om att ”Det har gått bra förr, jag kan det här!”
Lite i taget…. Så blir allt sakta men säkert lättare!
Men märke i dag att jag hade svårare att vara lugn och slappna av. 
Jag märker av behandlingen med Synarela (nässpray), smärtan är mera påtaglig nu. Den ligger som ett bälte runt bäckenet, känns som kraftig mensvärk…. Känns så bekant! 
Strålar upp mot ryggslutet… Behandlar med vanlig värkmedicin, och försöker vila mer än annars. Jag borde inför varje behandling minnas att fråga om direktiv. 
Hur går jag tillväga om medicinerna inte vill räcka för att hålla smärtan borta under behandlingens början? 
Jag glömde att fråga vid förra besöket.
Ringde idag och fick telefontid till den Opererande Ängeln på fredag. Uthärdar nog tills dess. Hoppas att jag får sova ordentligt bara. Vi kämpar på! Jag vet att jag inte är ensam, det här grejar vi!
Hittills har det gått rätt bra. Det ser ljust ut! 
Hoppas det fortsätter så!
Änglakramar!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.