Med kärlek till det lilla livet

Godmorgon du vackra Ängel!

Dagarna går och blir till veckor. Veckorna blir till månader. Vardagen löper på. Vi skapar, drömmer och lever i nuet.  Jag har mer längtan tillbaka till mitt ursprung just nu, så som det brukar vara när jag återvänder efter en tids vistelse där. It´s a fact.

Tid – allt behöver sin tid. Att stanna upp, andas och låta allt komma i kapp.  Det är ett sådant skede nu. Vi har inga flera inplanerade träffar för hemutredningen mer. Såvida inga kompletteringar behöver göras är den är klar! Stannar upp…. Tänker…. Inser…

Den grundliga hemutredningen är klar! Yes!

Det är närmare 1 år sedan människorna med det speciella uppdraget steg in i Änglagården för första gången.   Och det gångna året har nog givit massor. Det har nog funnits gånger som jag har gråtit och tyckt att det varit orättvist. Men tron och vetskapen om att vi har vad som krävs för ett gott föräldraskap har alltid funnits! Den måste finnas!

Tidvis känns det nog som om ingenting händer… Men i hjärtat växer den lilla Ängel som vi kanske en dag får träffa,  vi måste förberedas först, inom en relativt snar framtid går vi en förberedelsekurs för blivande adoptivföräldrar…. Vi måste vänta…  Det kommer att dröja innan vi ses. Men kärleken till det lilla livet i våra hjärtat finns redan nu.

Vårt lilla Änglahjärta: Var du än är Älskar vi JUST dig!

Ha en fin dag! Änglakramar!

 

Det här inlägget postades i Adoption - Den lilla handens resa. Bokmärk permalänken.

2 svar på Med kärlek till det lilla livet

  1. yvonne skriver:

    Kram till dig också! Ni blir säkert de allra finaste och bästa föräldrar… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.