Draken drar sig åter tillbaka

Kikar snabbt in för att se vad som skett i bloggvärlden.  Surfar runt lite, har hittat några nya bloggar att följa. Alltid lika spännande när man hittar nya att läsa!

Har haft en bra dag i dag, kroppen börjar vänja sig vid den nya behandlingen och allt börjar återgå till det normala. Det har ”gungat” i kroppen,  jag har svettats och varit allmänt irriterad. Men ändå upplever jag att det varit lättare denhär gången än tidigare. Har inte varit lika mycket ”klimakterietant” som vid tidigare justeringar. Skönt!

Det är såå skönt att nu förtiden ha kunskap om hur kroppen reagerar och faktiskt VETA att det är övergående… Då orkar man på ett annat sätt…. Då biter man i hop och tar timme för timme, dag för dag. Samtidigt som man är glad över att draken inte bränner mig med sin svidande eld mer. Nu blir det varmt eller hett i bland, sedan förstår draken att det inte är någon ide att gästa mig och drar sig tillbaka till sitt gömställe.

Gömstället har Änglarna hittat så många gånger vid dethär laget, så draken börjar nog få ont om ställen att gömma sig på snart…. =)

Nu är det plåsterbyte och sedan sängen som gäller.

Änglakramar

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios. Bokmärk permalänken.

4 svar på Draken drar sig åter tillbaka

  1. Isabella skriver:

    tack för länken till din blogg!:) ska absolut va här inne o läsa!

  2. gretaj skriver:

    Bra att draken fått lära sig var ” gränsen”går. Änglakramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.