Passionen växer….

En riktigt fin dag har det varit idag, det regniga vädret till trots. Och nog har det ju funnits saker jag irriterat mig på. Men överlag en fin dag! Jag har inte så mycket att göra på dagarna egentligen. Dagen flyter på och allt känns sådär skönt – behagligt.

Om det blir tråkigt? Njae, jag skulle inte säga det. Får nog tiden att gå. Och kanske det är meningen att det ska vara såhär just nu? Jag vantrivs ju inte och har så mycket tankar; både viktiga och mindre viktiga som vill bli till ord. Så då lägger jag tid på att skriva, att spotta ut orden på ett blankt papper, bolla och skapa… Leka, lära, växa och njuta!!

Till synes är det som om jag inte så mycket gör, men nog gör jag… Det är bara det att det jag fysiskt gör inte går så fort och vad gör väl det??? För varje dag som går växer passionen för ordleken och för varje dag som går växer mina färdigheter och förmågor, sakta men säkert stärks självförtroendet och jag kan förhoppningsvis vara ett bevis på att det går och leva ett bra liv. Trots begränsningar. Jag tror faktiskt att man själv till stor del skapar sina begränsningar. Att allt handlar om inställning! Om livssyn!

Tror du själv att du kan – då är sannolikheten stor att du kan!
Men det gäller först att inse och erkänna, att man begränsar sig själv.
Det har jag insett och erkänt för mig själv i dag.
Vilken aha upplevelse, vilken lättnad, vilken seger!!

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.