Stundtals gör det ont….

Inget speciellt i dag…. En helt vanlig skön måndag. Är lite nere.
Har lite tråkigt. En vilsen, trött fluga surrar runt i rummet.  Musiken spelar på som alltid när jag bloggar. Den lockar fram känslorna och väcker skrivarlusten i mig.

Jag tänker på Adoptionen, på väntan… Nu är vi inne i en tid då det sker lite då och då.
Sedan kommer väntan, väntan och åter väntan…. Känner att jag försöker förbereda mig mentalt för den. Hur lång väntan kommer att bli vet ingen. Inte heller om väntan ger något resultat.  Det är jobbigt att inget veta. Stundtals gör det ont.

Längtan river så… Igen!! Det vrider sig i hjärtat på mig, en tår rinner ner för min kind. Sminket runt ögonen smetas ut. Det skiter jag i… Drar en djup suck… Ny luft i lungorna…. Det är skönt att gråta… efteråt känns det mycket bättre….

Änglagården känns bara stundtals så ”stor”. Och runt om mig växer magar, vaggas barnvagnar, diskuteras småbarnsliv… Blöjbyten, sovtider och rådgivningsbesök.
Jag lyssnar intresserat, vill veta och delar i hjärtat lyckan! Det gör jag!
Känner mig bara så konstigt utanför när man inget har att diskutera, bara sitter och ”Umm”-ar med.

Kliar mig i huvudet och tänker: Någonstans, någongång kan det vara vi. Vi som funderar och vill veta…. Hur gjorde ni, hur kändes det för dig…. Vi måste bara vänta, hoppas och våga tro att den dagen kommer. Tills dess får vi använda tiden till att förbereda oss inför den nya rollen. Rollen som föräldrar!

Änglakramar!

Whitney Houston – I Look To You

Det här inlägget postades i Adoption - Den lilla handens resa, Musik, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

6 svar på Stundtals gör det ont….

  1. mumsen skriver:

    Hej på dej. Vet du jag tänkte när jag läste ditt inlägg, lyckliga de som får gråta. Låter kanske tokigt men då jag inte får gråta för då är nästa ett astmaanfall grrr. Ibland så låter jag tårarna rulla pytte-lite och det skulle vara så skönt att få bööla ordentligt. Så kan det vara. Håller tummarna för att er väntan inte blir för lång. Kramisar

    • skruttet skriver:

      Nej det låter inte alls tokigt, att gråta är så befriande och tänk va skönt det skulle vara om alla ”kunde eller fick” gråta. Änglakramar till dig min vän!

  2. lma7 skriver:

    Önskar av hela mitt hjärta att ni inte ska behöva vänta alltför länge … Kram!

  3. Marie i Jeussen skriver:

    Kramar från en nybliven mamma! Unnar så er den stora lyckan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.