Det ständiga lärandet…

Ännu en måndag och ännu en vecka full med nya möjligheter har tagit sin början.

I dag väntar ett besök av den behandlande Ängeln. Har getts möjlighet att få ledda träningspass i hemmiljö ett begränsat antal gånger så länge som det ännu är bökigt att få det praktiska att funka.
Det är lysande att det går att göra så i mitt fall för en viss tid. En gång i veckan möts vi för dessa träningspass.  Övrig träning sköter jag själv. Det är fantastiskt roligt att upptäcka och tillsammans glädjas över framstegen självträningen resulterat i 🙂

Det är ett ständigt lärande! Roligt sådant! Ända från barnsben har jag fått lära mig om kroppsfunktioner, muskelspänningar, rörelseträning och avslappningsövningar och att
upptäcka min kropps förmågor och icke förmågor som följer med min funktionsnedsättning.

Den som någongång har tvivlat på att jag känner mina begränsningar känner mig inte.
Känner mig inte och förstår inte att livet med en funktionsnedsättning innebär att man genom livet blir något av en expert på just det:

Att bli medveten om sina begränsningar. Att  acceptera och lära sig leva med dem och sist men inte minst Att bemästra och omvandla begränsningen till en förmåga.

Samma sak gäller vid Endometrios! Jag trodde det var omöjligt att leva det liv jag ville. Men kunskapen samt att acceptera och lära sig leva med det har öppnat nya dörrar för mig. Endometriosen har gett oss den fantastiska möjligheten att genomgå Adoptionsprocessen och möta fullkomligt underbara Änglar!!

Jag finner inga ord stora nog för att uttrycka den glädjen!! <3

Ha en fin måndag!
Änglakramar!

Det här inlägget postades i Adoption - Den lilla handens resa, Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.