Med viljan kommer modet….

Fredag igen!
Mätaren på köksbänken visar flera plusgrader och man kan nästan ”höra” hur snön töar.
Smälter bort och blir till vatten.

Jag väntar med spänning på att höra något om boken från förlaget.
Ska bli riktigt roligt att se det slutliga resultatet sedan! 😀

Men det skönaste är ändå att jag äntligen har hittat ett sätt att kombinera passionen för orden och min innerliga vilja att hjälpa andra genom det jag upplevt.
Skönt att få ut det! Att bryta tystnaden. Att sluta skämmas för det osynliga helvetet som tyvärr är alltför vanligt (något jag förstått under åren).

Tidigare skrev jag anonymt. Och tidigare (vid bloggstarten 2006) fanns en horribel rädsla att smärtan skulle komma att bli min död. Att drakens eld skulle bränna mig till döds.

Men här sitter jag nu. Helskinnad och jag har läkt så väl kropp som själ med hjälp av de fantastiska redskapen Änglar av olika slag har gett mig och jag försöker förvalta dem på bästa sätt. Ett av sätten är att ge ut boken.

Men det bästa av allt är nog ändå att att jag inte är rädd för draken längre. Den hindrar mig inte längre. Jag vågar resa utan värktabletter i väskan,
jag vågar drömma, jag vågar leva!

Sorgen och maktlösheten som tidigare fanns i mina ögon har nu bytts mot innerlig livsglädje och framtidstro. Den förut hatade fasaden som log är nu äkta vara. 🙂

Nu kommer leendet ända från innersta vrån av mitt hjärta! Och jag är glad över att jag vågade låta tillvaron gunga för att ta vara på tillfället och viljan att förändra och prova på nya saker. Det har gett mig många fina möjligheter och möten – som även de glädjer mig!

Den enda som kan förändra livet är du själv – det gäller bara att vilja tillräckligt mycket.
Och med viljan kommer modet att förändra.

Ha en fin fredag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Bokprojektet, Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.