En speciell dag….

15.3.07. Skrevs dessa ord:
”Resan till Ängelns Rike

Godmorgon mina änglar! Sitter nyduschad och klar. Väskan är packad… I dag ersätts känslorna av hopplöshet och oändlig VÄNTAN med en känsla av att ÄNTLIGEN!! Detta är en dag som jag säkert kommer att komma i håg länge!
Jag vet att det kommer att behövas en hel del krafter för att komma tillbaka. Men jag har vad som behövs, NI ger mig vad som behövs. Just nu känner jag att jag har hur mycket styrka som helst!! Jag är fast besluten om att det här går bra!

Nu lägger jag mig i den stora änglafamnen, för att under dagen bli buren på en bädd av vita änglavingar till…..Änglarnas rike där ingen smärta finns!!!”

15.3.12 läser vi i almanackan i dag.

En bukett vackra röda tulpaner står på bordet i en vas.
Kaffe bryggaren stod klar att trycka på start i morse och på kylskåpsdörrens lilla magnetgriffeltavla står små ord av kärlek skrivna av <3 – Ängeln.
Med varmt hjärta torkar jag en tår som rinner ner för min kind.

I dag är det på dagen 5 år sedan min livskvalite förbättrades avsevärt och 70 – 80 % av mina smärtor försvann. 5 år sedan det smärtfyllda monstret – livmodern togs bort. Vem kunde tro då att att jag i dag skulle vara till största delen smärtfri och tillsammans med älskade <3-Ängeln befinna oss i en fantastisk adoptionsprocess??? 🙂
Här i Änglagården äter vi tårta i dag och firar ”dagen som förändrade livet” ♥

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.