Onsdagsflum från Skruttet

En fin dag i dag.
Lite sysslor har det hunnits med hittills. En tvättmaskin har fyllts och är snart färdig för upphängning och påfyllning. Diskmaskinen har tömts och disken från morgonens frukost finns nu i maskinens korgar, liksom lunch disken.

En av de lurviga filurerna sover i solen på soffan. De andra tycks ha väldigt svårt att bestämma sig om det är inne eller ute som gäller. Kanske gör sig friar instinkten påmind ännu, trots att de fråntagits sin förmåga att föra sina gener vidare? Det verkar så. 🙂

Utanför fönstret syns människor som hurtigt motionerar och stavgår.
Själv har jag känningar ända upp till både höft och röv av träningsvärk från gårdagens gåträningspass. Underlaget för träningen har bytts och nu har finheten även fått känna på terrängen utomhus ett antal gånger. Dagens träning ska ske utomhus.
Har suttit inne och dammat tillräckligt nu. Nu får det vara nog! 😀

Och under eftermiddagen är det dags för trevlig samvaro tillsammans med en rar ängel 🙂 Jag ser fram emot goda skratt och ett par baljor utsökt kaffe.
Härligt!!

Ha en fin onsdag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Onsdagsflum från Skruttet

  1. AH skriver:

    Ser att det är slut med gengångarna men stavgångarna fortsätter ännu. Hoppas att jag också fortsättningsvis får önska dig
    Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.