Hur gick det sen då??

Godkväll i stugorna säger jag efter en riktigt bra dag.
Under dagen har det planterats grödor av olika slag i min upphöjda köksträdgård 🙂

Lök, sallad, potatis och persilja ligger nu i den lagom våta jorden. Det ska bli spännande att se vad det blir till. Nåja, skulle det inte lyckas så är det inte hela världen. Vi hade trevligt medan vi planterade  så bara det var mödan värt. Efter det rensades blomland och några meter bräder målades.

Kort och gott: En otroligt skön utedag. En dag som har varit nästintill internet fri för min del. Tänk vad mycket nyttigt det hanns med. Fantastiskt skönt var känslan av att vara lite otillgänglig för en hel dag!! 😛

Nu har det gått lite över en månad sedan boken gavs ut. Och hur har det då gått med den undrar kanske någon? Över förväntan tycker jag. Böcker har sålts och mitt hjärta värms av alla de fina kommentarer och tankar jag fått ta del av! Jag hoppas att den fyller en funktion och att någon annan där ute blir hjälpt av mina ord. Att boken liksom tar udden av ensamhetskänslan för de som är bärare av Endometrios och att den kan fungera som en form av vägledning för anhöriga och vänner.

Klockan börjar närma sig sängdags för mig och ögonen vill falla i hop. Så jag säger tack för i dag med önskan om en god nattsömn till er, mina bloggläsande Änglar,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Bokprojektet, Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Skruttet Tipsar, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.