Drömmer om hjälpredan Maja….

Fredag, sol och helg på kommande 😀
Målarkläderna har åkt på och en doft av solkräm sprider sig i mitt lilla kontorshörn. Solen tar på mer än man tror under målningen så det är bäst att vara försiktig.

För någon dag sedan hade jag nöjet att få massor med rabarber.  Nu har dessa tagits omhand och finns i såväl fryst, kaka som kräm form. Mums!!

En av de saker jag uppskattar med köket här i vår Änglagård är att det är välplanerat. Vilket leder till att det är både roligt och inspirerande att vistas där. Lika så uppskattar jag den fina frysen med mycket utrymme.  Perfekt då jag gärna sysselsätter mig med att koka, safta och sylta när andan faller på.

Men måste nog se mig om efter en egen Maja till kommande säsong tror jag. Det är en hjälpreda som jag skulle ha mycket nytta av. Finns hon av modell mindre, tro??
Vi skulle säkert ha en ytterst givande relation i takt med att vinbärsbuskarna ute på gården tar sig. Och under gårdagen hade jag gärna haft en Maja till hjälp för att prova på  kokandet av rabarbersaft som jag aldrig förr lagat 😉

Nehepp, nu kallar brädmetrarna och penseln 😛
Ha en fin fredag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.